• Erika Forsbäck

Tack för ett fint år - välkommen 2021

2020 har gått mot sitt slut och så även Gårdsstylings första verksamhetsår. Vid den här tiden förra året hade vi ingen aning om vad vi hade framför oss. Det har varit ett galet år på många vis och året gick i en väldans fart, men just nu känner vi tacksamhet och vi kunde inte varit gladare över vad vi åstadkommit och vad vi har fått uppleva. Vi har gasat, behövt bromsa då det gått lite väl fort i perioder, vi har utmanat oss själva och haft väldigt roligt. Vi kan stolt konstatera att vi nåt målen vi hade satt upp för året och dessutom uppnått många ytterligare saker som vi inte vågat hoppas på.

För att lyfta fram några höjdpunkter:


- Den fantastiska respons som mötte oss när vi lanserade Gårdsstyling! Vi har fått otroligt mycket hejarop från vårt nätverk och även från marknaden. Vi känner oss trygga i att konceptet gårdsstyling fyller en viktig funktion på marknaden och nu är det bara att köra på.


- Variationen i uppdragen vi har fått. Vi hade aldrig vågat hoppas att vi så tidigt skulle få bredda oss. Vi lanserade ett konkret stylingkoncept men har redan fått förfrågningar om inredningsuppdrag av hela hem samt rådgivningsprojekt. Vi får analysera detta och besluta hur vi ska utveckla vårt erbjudande framöver.


- All glädje och inspiration som vår business ger oss. Tänk att vi vågat satsa och nu får ägna oss åt vår passion som ett arbete, man får nästan nypa sig i armen.


Just passion är det ledord som vi lovat oss själva att ta med oss in i 2021. Vi grundade Gårdsstyling i en passion att få utveckla gårdar, att använda vår kreativitet och att få skapa åt oss själva och andra. Under stressiga tider är det lätt att tappa passionen. Därför ska passion genomsyra allt vi gör nästa år.


Tack för ett fint 2020, vi är ödmjuka och tacksamma och ser framemot ett härligt 2021 i passionens tecken.


0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla