WEBB-Mindre2020-04-02__11.jpg

INREDNINGSHJÄLP
FÖR DITT HEM

Hemmet är enligt oss en otroligt viktig plats och vi tycker att alla förtjänar ett hem som skänker trygghet och glädje. Vår styrka är att förstå och sätta ord på din vision, komma med fler idéer som gör att visionen blir bättre än du vågat föreställa dig. Därefter hjälper vi dig att genomföra visionen och skapa ditt drömhem.  


Inget jobb är för stort eller för litet för oss. Det kan handla om att få till den röda tråden och skapa mer hemkänsla i ert befintliga hem. Eller att göra en totalrenovering av ett gammalt hus, likväl som att sätta stilen och ett inredningskoncept till ett nybyggt hus på landet. Det viktiga för oss är att vi får förtroende för varandra och delar bilden av slutresultatet.  

 

STÅR DU INFÖR ETT RENOVERINGSPROJEKT?

Vi vet vad du har framför dig, renovering av gamla hus är vår expertis och stora passion. Vi vet att det kräver hårt arbete och många beslut vilket kan kännas svårt. Med vår projektledning tar vi udden av det jobbiga och gör det roligt och lätt. Vi är ingen byggfirma, men vi är bra på att planera projektet, prioritera bland alla val och att skapa stilen som du ser framför dig men inte riktigt kan sätta ord på. Med vår hjälp får du en tydlig plan, budget och guidning genom hela ditt projekt. Vi hjälper dig även skapa ett inredningskoncept unikt framtaget för just ditt hem. Inredningskonceptet innehåller planskiss, moodboard, materialval, färgsättning, tapeter och inte minst de där extra detaljerna som skapar ”wow-känsla” i ditt hem.

WEBB-Stor2020-04-02__05.jpg
Vardagsrum.jpg
skrivbordsstyling
WEB_2020-12-04_Trosta_18.jpg
WEB_2020-12-04_Trosta_07.jpg
 

VÅR PROCESS

Alla uppdrag är unika och ser olika ut. Men för att du ska få en bättre förståelse har vi här beskrivit processen för ett generellt uppdrag.

1. BESÖK & BRIEF

Vi träffas, gärna hemma hos er om det är möjligt. Vi ställer frågor och samlar in fakta och ni berättar om vad ni har framför er och vad ni vill ha hjälp med och vilken målsättning ni har.

2. OFFERT & REKOMMENDATION

Vi sätter samman ett konkret förslag på upplägg och en tydlig offert som ni får ta ställning till.

3. ARBETET
DRAR IGÅNG

Nu börjar det roliga!
Nu jobbar vi tillsammans för att skapa ert drömhem. Det önskade slutresultatet definieras och vägen dit stakas ut.

4. GENOMFÖRANDE

Beroende på omfattning av uppdrag så är detta steg olika komplext och olika långt. Vi håller en tät dialog och vi ansvarar för att driva arbetet mot ert drömhem framåt

5. AVSLUT

Nu är vi i mål. Ni är förhoppningsvis väldigt nöjda över resultatet. Vi summerar uppdraget och vi överlämnar planer, detaljer och material som tillhör er och ert projekt.

 
Gårdsstyling_renovera gamla hus_renoveringsprojekt_edited.jpg

TA DEL AV ETT RENOVERINGSPROJEKT

I den här artikeln beskriver vi hur vi hjälpt ett par med deras renoveringsprojekt. Artikeln beskriver vår arbetsmetod och visar hur ett typiskt uppdrag kan se ut för att ge dig inspiration.

 

Vad kostar det?

Vi jobbar med prissättning per timme eller ett fast pris baserat på dina önskemål.

 Vi bjuder på ett kostnadsfritt konsultationsmöte, hör av dig så lovar vi att återkoppla till dig inom 24 timmar.