top of page
Renoveringshjälp_renovering_renovera.jpg

STÅR DU INFÖR EN RENOVERING?

Vi hjälper dig sätta stilen och att projektleda hela eller delar av renoveringen för att hjälpa dig skapa ditt drömhem.

Vi vet vad du har framför dig, renovering av gamla hus är vår expertis och stora passion. Vi vet att det kräver hårt arbete och många beslut vilket kan kännas svårt. Med vår projektledning tar vi udden av det jobbiga och gör det roligt och lätt. Vi är ingen byggfirma, men vi är bra på att planera projektet, prioritera bland alla val och att skapa stilen som du ser framför dig men inte riktigt kan sätta ord på. Med vår hjälp får du en tydlig plan, budget och guidning genom hela ditt projekt. Vi hjälper dig även skapa ett inredningskoncept unikt framtaget för just ditt hem. Inredningskonceptet innehåller planskiss, moodboard, materialval, färgsättning, tapeter och inte minst de där extra detaljerna som skapar ”wow-känsla” i ditt hem.

Renoveringshjälp: Om

VÅR PROCESS

Alla uppdrag är unika och ser olika ut. Men för att du ska få en bättre förståelse har vi här beskrivit processen för ett generellt uppdrag.

Renoveringshjälp: Lista

1. BESÖK & BRIEF

Vi träffas, gärna hemma hos er om det är möjligt. Vi ställer frågor och samlar in fakta och ni berättar om vad ni har framför er och vad ni vill ha hjälp med och vilken målsättning ni har.

2. OFFERT & REKOMMENDATION

Vi sätter samman ett konkret förslag på upplägg och en tydlig offert som ni får ta ställning till.

3. ARBETET
DRAR IGÅNG

Nu börjar det roliga!
Nu jobbar vi tillsammans för att skapa ert drömhem. Det önskade slutresultatet definieras och vägen dit stakas ut.

4. GENOMFÖRANDE

Beroende på omfattning av uppdrag så är detta steg olika komplext och olika långt. Vi håller en tät dialog och vi ansvarar för att driva arbetet mot ert drömhem framåt

5. AVSLUT

Nu är vi i mål. Ni är förhoppningsvis väldigt nöjda över resultatet. Vi summerar uppdraget och vi överlämnar planer, detaljer och material som tillhör er och ert projekt.

Vad kostar det?

Vi jobbar med prissättning per timme eller ett fast pris baserat på dina önskemål.

 Vi bjuder på ett kostnadsfritt konsultationsmöte, hör av dig så lovar vi att återkoppla till dig inom 24 timmar.

Renoveringshjälp: Text
Gårdsstyling_renovera gamla hus_renoveringsprojekt_edited.jpg

BAKOM KULISSERNA

För att du ska få bättre förståelse för hur det är att jobba tillsammans med oss har vi skrivit en artikel som beskriver ett av våra senaste renoveringsuppdrag. Vi hoppas du kommer att gilla det!

Renoveringshjälp: Om
bottom of page