top of page
Homestyling blomma.jpg

VÅR VISION

Vår vision är att fler ska våga förverkliga sin gårdsdröm tillsammans med oss

Om oss: Om
WEBB-Mindre2020-04-02__17_edited_edited_edited.jpg

VÅR HISTORIA

Grundarna till Gårdsstyling har lång erfarenhet av just gårdar och inredning. Vi äger själva flera gårdar som vi har renoverat från grunden. Både bostadshus, ekonomibyggnader, skog och mark.


Vi har även jobbat med finansiering, försäljning och marknadsföring inom jord och skog, samt bedriver eget lantbruk och entreprenadverksamhet. Markus är i grunden jägmästare och ekonom. Erika utbildad marknadsförare och även certifierad inredare och stylist. Idag kan vi även stolt titulera oss Gårdsstylister. 


Med vår erfarenhet ser vi att många gårdar som kommer ut till försäljning har en potential som inte kommer fram i alla lägen. Vi vet vad just din gård behöver för att attrahera ytterligare intressenter och presenteras på bästa sätt.

I kombination med vårt intresse att inreda och förädla fastigheter samt ett alltför stort lager av fina möbler och en komplett maskinpark, föddes idén att ta homestyling vidare till Gårdsstyling. Något som är helt nytt på marknaden. 


Nu ser vi fram emot att få jobba med just dig och din gård!

Om oss: Om

SAMARBETSPARTNERS

Utan våra samarbetspartners hade vi inte varit där vi är idag. Vi prioriterar våra partners högt och är stolta över det nätverk vi har byggt upp som består av alltifrån mäklare, fotografer, inredningsbutiker till andra entreprenörer i branschen. Det vi värdesätter för ett lyckat samarbete är en delad bild av att alltid vilja göra det där lilla extra och att se möjligheter där andra ser problem.
Tveka inte att höra av dig om du vill jobba tillsammans med oss, läser du det här är det nog meningen!

WEB_2020-12-04_Trosta_18.jpg
Om oss: Om
Om oss: Instagram
bottom of page