top of page

VANLIGA FRÅGOR

Vanliga frågor: Om

KAN MAN ANLITA ER ÄVEN OM MAN INTE HAR EN GÅRD?

Ja det går bra! Vi har valt att inrikta oss mot gårdar då det är vår kärnverksamhet. Men faktum är att många som anlitat oss vill ha hjälp med till exempel renovering eller inredning av sitt hus som inte nödvändigtvis är på en gård. Vi har hjälpt många kunder som har ett nybyggt hus men som önskar en mer klassisk gammal stil i inredningen eller för den delen ett gammalt hus men som inte ligger på landet. Det viktigaste för att jobbet ska bli bra är att vi delar visionen om slutmålet.

VAD KOSTAR DET ATT ANLITA ER?

Vi har valt att inte skriva ut priser på hemsidan då varje uppdrag är så unikt. Vi utför både uppdrag på timarvodering och fast pris. Vi åtar oss små uppdrag som rådgivare som kan kosta ett par tusenlappar till omfattande renovering- och stylingprojekt som pågår under lång tid och därmed mer omfattande.
Vi är måna om att ha gjort upp om pris och förväntningar innan vi drar igång arbetet så det inte blir några missförstånd och vi är alltid transparanta i vår prissättning. Det är även viktigt för oss att skriva tydliga offerter där man kan avropa jobb i olika delar om man inte är beredd att avropa ett fullt uppdrag direkt.

TAR NI JOBB I HELA SVERIGE?

Vi utgår från Stjärnhov mitt i Sörmland. Här har vi vårt stora stylinglager och håller till till vardags. Vi tar främst uppdrag runt om i Mälardalen. Vi har även verksamhet i Halland där vi bedriver två egna gårdar. Så Halland med omnejd är också ett område där vi har möjlighet att åta oss både stylinguppdrag och renovering- och inredningsuppdrag. Om du bor i någon annan del av Sverige och känner att du vill samarbeta med oss så hör av dig så kikar vi på det. I dagens digitala samhälle är allt möjligt pch vi är även vana att spendera många timmar i bil.

JAG GILLAR ERT KONCEPT MEN VET INTE RIKTIGT VAD JAG BEHÖVER…

Detta är faktiskt inget ovanligt. Just på gårdar finns det ofta orimligt mycket att göra och man vet att man vill utveckla både gården och fastigheten men man vet inte var man ska börja eller hur man ska prioritera. Det är precis här vi kommer in i bilden! Vi hjälper dig prioritera insatserna, förklarar vilka konsekvenser olika ingrepp kommer ge och i nästa steg kan du bestämma om du vill att vi hjälper dig med något eller om du fixar det själv eller du kanske rent av har andra leverantörer för specifika uppdrag som du vill anlita.

HJÄLPER NI ÄVEN TILL MED STÄDNING OCH FLYTT?

Om du anlitar oss kan du vara trygg i att vi tar ansvar för helheten om du önskar det. Vi projektleder och koordinerar ofta alltifrån rensning och flytt av möbler inför styling, till städning och försäljning av vissa möbler till själva stylingen. Vi tar in underleverantörer i de fall där vi inte har egen kunskap och personal. Men du kan vara trygg i att vi tar ansvar för helheten om du önskar det.

MÄKLAREN SÄGER ATT DET INTE BEHÖVS STYLING, DET KOMMER SÄLJAS ÄNDÅ..

Så kan det vara, men vågar du chansa på att inte ge försäljningen de absolut bästa förutsättningarna? Vi är övertygade om att styling gör skillnad, det handlar i grund och botten om att ta bort de ångestframkallande delarna av fastigheten så att spekulanter kan se möjligheterna. Om stylingen gör att du får in ett extra bud så är hela kostnaden redan borta. Det skulle ju teoretiskt kunna vara så att fastigheten ökar väldigt mycket i värde då den presenteras på rätt sätt. Är du villig att ta risken? Något våra kunder ofta säger och som vi håller med om till 100% är att de vill känna stolthet i att de säljer sin fastighet presenterad på bästa sätt. Ett sätt att hedra den.

VAD INNEBÄR GÅRDSSTYLING?

Gårdsstyling innefattar egentligen allt som är värdehöjande åtgärder på din fastighet inför försäljning. Vi gör en bedömning var den största utväxlingen finns. Det kan handla om allt från dikning i skogen till en hemtrevlig atmosfär inomhus. Man köper med känsla och motiverar man fakta, och vi ser till att fastigheten får den rätta känslan så att spekulanter förälskar sig i den.

Vanliga frågor: CV

Kontakta oss för ett kostnadsfritt möte. Vi svarar alltid inom 24 timmar.

Vanliga frågor: Text
bottom of page