top of page
  • Skribentens bildErika Forsbäck

Nu är vi igång med Gårdsstyling!

Uppdaterat: 15 okt. 2021

Vad roligt att just du hittat hit. Vi vill ta tillfället i akt och berätta hur vår bolagsresa startade och hur det kom sig att vi valde att starta Gårdsstyling.


Vi bor på en gård i Stjärnhov i Sörmland och vårt gemensamma stora intresse är just att utveckla gården. Vi har ständigt nya renoveringsprojekt på gång och vi inreder för fullt i vårt egna hem samt i hus som vi hyr ut. För att skaffa oss själva ännu mer jobb valde vi för ett år sedan att investera i en skogsfastighet i Halland. Hallandsgården var i behov av totalrenovering av huset och skogen var rejält eftersatt. Många som tittade på fastigheten blev säkert avskräckta men vi såg bara potential. Det var någonstans mitt i detta som tanken bakom Gårdsstyling väcktes. Just vår styrka att se potential i fastigheter, att inte bli avskräckta av det man ser framför sig utan att kunna föreställa sig något annat och dessutom ha kunskap och utrustning för att kunna genomföra förändringen själva. Vi beslutade därför att ta vårt intresse vidare och bygga ett bolag kring idén. På så vis kan vi fortsätta förädla våra egna fastigheter men som ett jobb istället för en sidoverksamhet. Vi kan dessutom ta oss an andras hem och gårdar genom det vi kallar Gårdsstyling. Vi är otroligt exalterade över detta och har sedan vi registrerade bolaget i Oktober 2019 jobbat stenhårt med att lägga grunden och infrastrukturen i bolaget. Nu är vi redo att presentera oss för marknaden och därmed ta oss an nya uppdrag.


Vi hoppas att ni vill följa oss på vår resa och vi kanske rentav kommer jobba tillsammans i framtiden? Vi vill jättegärna att ni hör av er, ger oss feedback och utmanar oss. Följ oss på Instagram @gardsstyling, det är vår primära kanal för att uppdatera vad som är på gång.

Vänliga hälsningar

Erika & Markus
0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comments


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page