top of page
  • Skribentens bildErika Forsbäck

Reportage om Gårdsstyling i Aktivt Skogsbruk

Vi är stolta över att pryda omslaget till Sydveds magasin Aktivt Skogsbruk. I reportaget berättar vi om vår livsförändring som innebar att vi bytte storstad mot landet och traditionell karriär mot att starta eget. Vi pratar även om vår syn på att utveckla fastigheter och hur vi själva prioriterar insatserna på våra fastigheter. Och såklart blir det mycket prat om renovering och inredning av gamla hus som ju är hjärtat i vårt liv och företag och vår stora passion.

Häftig känsla att öppna postlådan och se sig själv på omslaget. Vi blev väldigt glada när Sydved kontaktade oss angående reportaget och vi tycker det är mysigt att det blev ett familjereportage där även våra söner fick vara med. Reportaget fotades på vår ena gård i Halland, Tånga, som vi köpte 2019 och sedan dess har fixat till både i skogen och i huset. Vi var även förbi vår andra nya gård i Halland. Steningsbo, där vi när detta skrivs är mitt i renoveringen. Hoppas ni vill läsa reportaget och vi hoppas att ni tycker om det. Vi blir superglada om ni ger oss feedback och berättar vad ni tycker!Ni kan läsa reportaget i sin helhet på den här länken: Aktivt Skogsbruk

Nedan kan ni se lite bilder från reportaget.


Där där med att stå framför kameran var både roligt och lite utmanande, speciellt när man är 4 år och mest sugen på att gå sin egen väg. och hitta på bus. Efter en hel del misslyckade försök inomhus insåg vi att familjebilderna fick tas utomhus där man kunde kombinera lek och allvar.


Det var roligt att få spendera en hel dag med att prata om vår resa och allt det som vi brinner för. Här i köket på Tånga. När vi köpte Tånga för några år sedan var huset i stort renoveringsbehov. Sedan dess har vi gjort en helrenovering och idag fungerar huset som uthyrningshus via Airbnb och vi spenderar även gärna själva semestrarna här.Vi gjorde även ett besök i skogen där vi kikade på vad vi har gjort för insatser sedan vi köpte gården. Markus och Anders Persson från Sydved kikade på planeringar, rensade diken och röjningar.

Därefter begav vi oss ca 30 minuter till gården Steningsbo där vi besökte den kreativa renoveringsmiljön. Vi visade teamet hur det ser ut bakom kulisserna och hur vi tänker när vi genomför en renovering av ett gammalt hus.

Vi tackar Sydved och det härliga teamet bakom reportaget för en intressant och lärorik dag.

Hälsningar Markus och Erika

0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Comentários


Inlägg: Blog2 Post
bottom of page