top of page
gårdsstyling_inredare_erika forsbäck.jpg

INREDNINGSHJÄLP
FÖR DITT HEM

Hemmet är en otroligt viktig plats och vi tycker att alla förtjänar ett hem som skänker glädje. Vår styrka är att förstå och sätta ord på din vision, komma med fler idéer som gör att visionen blir bättre än du vågat föreställa dig. Därefter hjälper vi dig att genomföra visionen och skapa ditt drömhem.  


Vi tar oss an både små och stora inredningsprojekt. Det kan handla om att skapa mer hemkänsla i ert befintliga hem genom att få till den röda tråden och komplettera er befintliga inredning. Eller att göra en totalrenovering av ett gammalt hus, likväl som att sätta hela stilen och ett inredningskoncept till ett nybyggt hus på landet. Det viktiga för oss är att vi får förtroende för varandra och delar bilden av slutresultatet. 

HUR VI JOBBAR

Anlitar du oss kan du känna dig trygg i att vi ställer de rätta frågorna för att förstå vad du behöver hjälp med och sätter samman projektet utifrån dina behov. Vår styrka är att vi ser helheten och har en bra känsla för vad som krävs för att skapa ditt drömhem. Ibland behövs bara en digital rådgivning där vi ger input så att du själv kan färdigställa hemmet. Det vanligaste är att vi träffas hemma hos dig, konkretiserar den övergripande stilen i en moodboard som vi presenterar för dig. När du är nöjd tar vi fram konkreta inredningsförslag för varje rum, ofta även en inköpslista. Om du önskar kan vi stå för inköp och installation, eller så tar du över och beställer själv. Fördelen med att anlita en inredare är att vi har fördelaktiga priser på inköp av möbler och inredning och på så vis blir kostnaden för vårt arbete inte så stor.

gårdss_inredningsdesign_badrum_gästtoaloett.jpg
gardsstyling_erika forsbäck_inredningshjälp_inredningsdesigner (kopia).jpg
gardsstyling_5932web.jpg
gårdsstyling_sovrum_lantligt hem.jpg

Vad kostar det?

Vi jobbar med prissättning per timme eller ett fast pris för projektet baserat på dina önskemål. Vårt timpris utgår från 960 kr per timme exklusive moms. Såklart anpassat beroende på vilken tjänst som avropas. 
Vi bjuder på ett 30-minuters kostnadsfritt konsultationsmöte för att se om vi är rätt för varandra. Hör av dig så lovar vi att återkoppla till dig inom 24 timmar.

gårdsstyling_erika forsbäck_inredare_inredningsstylist_edited.jpg

VIKTIGT VID VAL AV INREDARE

När man väljer inredare är det av stor vikt att man väljer någon med liknande stil som en själv. Självklart kan utbildade inredare skapa inredningskoncept i alla stilar men vi tror att slutresultatet blir bättre om man delar smak. Och framförallt blir det väldigt mycket roligare om man har samma passion och stil. Därför har vi beskrivit vår signaturstil i denna artikel. Vi hoppas att du gillar det!

bottom of page