top of page
gårdsstyling_vardagsrum_sekelskifteshus.jpg

STYLING INFÖR FÖRSÄLJNING

Det är ett stort beslut att sälja sin gård. Vi tar udden av det jobbiga och ger dig de bästa förutsättningarna att lyckas

Vi hjälper dig som gårdsägare att förbereda gården inför försäljning. Vi vet vad som är viktigt för potentiella köpare och vi säkerställer att gården uppnår sin fulla potential. Du kan luta dig tillbaka och låta oss ta hand om alltifrån en uppfräschning av utemiljön runt gården, till värdehöjande åtgärder i skog och mark, och inte minst inredning och styling i husen. Vi prioriterar insatserna åt dig och tar hand om de delar du inte vill genomföra själv. Vårt mål är att du ska känna att du har gett försäljningen de allra bästa förutsättningarna.

Gårdsstyling är det enda företaget som erbjuder styling av hela gården. Vi tittar på gården som en helhet och ger dig en rekommendation om vilka insatser som kommer ge dig störst utväxling vid försäljningen. Vi har delat upp våra tjänster inom tre områden, men du kan vara lugn med att vi ger dig en rekommendation som sträcker sig över kategorierna och är unikt anpassad för just din gård.

Styling inför försäljning: Om
gårdsstyling_lantkök_erika forsbäck_lantlig stil.jpg

INTERIÖR STYLING

Inredning och homestyling i husen

Det finns ett stort värde i att någon utifrån tittar på hemmet med objektiva ögon – någon som dessutom är utbildad inom inredning och styling.

Många gårdar har samlat på sig mycket möbler och prylar genom åren. Vi lägger därför stor vikt vid att hjälpa dig som gårdsägare att besluta vad som ska vara kvar i huset, samt vad som bör säljas, skänkas och återvinnas. En hel del säljer vi i våra egna kanaler samt via vårt nätverk, självklart löser vi all hantering och frakt av de föremål som omfattas. Just detta moment uppskattas mycket av våra kunder. Resultatet blir en betydligt mer säljbar gård där köparen inte behöver ta över ”problemen". Våra kunder känner också emotionell lättnad över att genomfört detta arbetet redan innan försäljningsprocessen drar igång istället för efteråt, bonusen blir även att man kan visa upp en fin gård mot marknaden.

Våra stylister utgår från befintligt möblemang, flyttar runt och skapar bra flöden och adderar därefter möbler och inredning för att hemmet ska kännas än mer välkomnande och inbjudande. Vi kan vid behöv inreda ett hem från grunden, samt utföra lättare renovering om vi anser att det bidrar till att öka värdet av din fastighet. Vi kan även agera rådgivare och hjälpa dig prioritera bland insatserna om du önskar genomföra arbetet själv. 

traktor_gårdsstyling_exteriör styling.jpg

EXTERIÖR STYLING

Utomhusmiljö runt och i byggnader

Första intrycket betyder mycket. En välskött gårdsplan och en välkomnande entré är avgörande för hur en gård uppfattas av spekulanter. 

Vi hjälper dig att lyfta gårdens känsla genom att fräscha upp runt huset och närliggande mark. Kanske behöver staketet målas? En ordentligt grusad gårdsplan ska aldrig underskattas. Eller räcker det att möblera upp med välkomnande trädgårdsgrupper och addera växter? Det är ofta väl värt arbetsinsatsen att tömma ekonomibyggnader och köra bort skrot från fastigheten, detta hjälper vi gärna till med. Våra förslag är alltid grundade i just din gårds unika förutsättningar och du väljer själv vilka delar du vill utföra själv och vad du vill överlåta på oss. Då vi alltid ser gården som en helhet lämnar vi inget åt slumpen. 

Gårdsstyling_på_skogsfastighet,_skoglig_styling,_jakt.JPG

SKOGLIG STYLING

Skog, vägar och vård av mark

En liten investering i skogen kan höja hela gårdens värde och attrahera nya spekulanter. 

Skogens skick och tillgänglighet är en avgörande faktor för huruvida potentiella köpare ens ska överväga gården. Vi hjälper dig att se vilka förbättringsområden din skog har för att öka värdet på fastigheten. Det kan röra sig om att bygga en skogsväg för att göra skogen mer lättillgänglig. Välröjda pass och strategiskt utplacerade jakttorn förhöjer intrycket. Vårt uppdrag sträcker sig från rekommendation till genomförande och är baserat på eget skogsägande samt många års erfarenhet från köpta och sålda skogsfastigheter. 

Styling inför försäljning: Tjänster

"Det du tycker är jobbigt inför en försäljning tycker vi är det roligaste som finns och vi jobbar med det dagligen. Vi ser framemot att jobba med just dig och din gård"

Styling inför försäljning: Citat

HUR FUNKAR DET?

Vår process i 8 steg
Varje uppdrag är unikt och ser olika ut. Men för att ge dig en bättre förståelse för processen så beskriver vi här ett generellt uppdrag där ni anlitat oss för att styla er gård inför försäljning.

1. FÖRSTA MÖTE

Första mötet sker på er gård. Ni visar oss gården och berättar om förutsättningarna. Självklart är mötet kostnadsfritt och helt förutsättningslöst.

2. OFFERT & REKOMMENDATION

Vi skriver ihop en rekommendation till er där vi beskriver vår vision och vilka insatser vi anser skulle ge försäljningen de bästa förutsättningarna. Rekommendationen levereras tillsammans med en tydlig offert.

3. ARBETET BÖRJAR

Detta steg ser lite olika ut beroende på vad ni vill ha hjälp med. Det vanligaste är att vi planerar arbetet i detalj, om ni ska hjälpa till med tex att rensa bort saker så ger vi er tydliga instruktioner kring det. Vi tar ansvar för att driva arbetet framåt enligt det vi kommit överens om.

4. GENOMFÖRANDE

Vi genomför arbetet inför fotografering och visningar. Ni deltar själva i den utsträckning ni vill och som vi kommit överens om. Oavsett hur delaktiga ni är ser vi till att hålla er uppdaterade. Det är i detta steg som vi är på plats hos er och inreder och stylar gården.

5. FOTOGRAFERING

Vi har nu förberett gården inför fotograferingen och jobbar tillsammans med fotografen för att säkerställa perfekta bilder.

6. VISNINGSFIX

Inför första visningen åker vi ännu en gång till gården för att fixa det sista för att säkerställa att gården är i sitt bästa skick, enligt överenskommet uppdrag.

7. HÄMTNING & AVSLUT

Efter avslutad försäljning hämtar vi hem våra saker och ni är förhoppningsvis mycket nöjda med en lyckad affär.

8. FLYTT & TÖMNING

Egentligen är vårt uppdrag slutfört nu. Men det kan vara bra att känna till att vi även hjälper till med tömning och försäljning av de sista sakerna som man inte önskar ta med sig till sitt nya boende.

Styling inför försäljning: Lista

Vad kostar det?

Vi jobbar med prissättning per timme eller ett fast pris baserat på dina önskemål.

 Vi bjuder på ett kostnadsfritt konsultationsmöte, hör av dig så lovar vi att återkoppla till dig inom 24 timmar.

Styling inför försäljning: Text
gårdsstyling_glasveranda_inredning

HÄNG MED PÅ EN GÅRDSSTYLING

Hur går det egentligen till när vi genomför en gårdsstyling? För att ge dig bättre förståelse har vi beskrivit ett typiskt uppdrag från start till mål.

Styling inför försäljning: Om
bottom of page